Xavi Ralita, veí de Banyoles va guanyar la loteria de Nadal de RECICLOS i el pot setmanal!

Dos premis que sumen un total de 1000€!

La familia d’en Xavi són proactius amb el reciclatge i a més la sort ha estat de la seva banda invertint les seves recompenses amb RECICLOS a les loteries (que podràs trobar a la app de RECICLOS).

Fes click i descobreix el missatge!


 

Et recordem que pors seguir reciclant i amb els RECICLOS que rebis pots jugar el pot setmanal, la loteria del “Niño” entre altres. Comença ara!

 

Us recordem el funcionament de RECICLOS

Gràcies a RECICLOS, reciclar els teus envasos és molt senzill, només et cal obtenir el pack de Benvinguda i tenir a mà el teu telèfon mòbil! A més a més, si fas el reciclatge ben fet rebràs una recompensa.

Pack de Benvinguda

Una vegada registrat com a usuari RECICLOS et farem arribar un Pack de Benvinguda, si no te l’hem entregat ja a la Fira de Nadal. Aquest Pack de Benvinguda consta d’una caixeta de cartró on a dins i trobaràs 20 bosses per a fer la tria dels envasos i 20 adhesius amb un codi QR personalitzat.

Ja tinc el Pack de Benvinguda, i ara com ho faig?

  1. Enganxa un dels codis QR a la bossa que t’hem facilitat en el Pack de Benvinguda.
  2. Recicla els envasos que generes, tot separant-los de la resta d’escombraries.
  3. Escaneja el codi QR amb el teu mòbil, mitjançant l’aplicació RECICLOS.
  4. Llença la bossa al contenidor groc més proper.

També pots mirar el vídeo explicatiu de RECICLOS

Quan rebo la meva recompensa?

Una vegada la teva bossa d’envasos hagi arribat a la planta de reciclatge, es farà un control del contingut de la bossa. Si ho has fet bé i no hi ha restes impròpies rebràs un RECICLO, la moneda virtual que gratifica el reciclatge ben fet.

Podràs bescanviar els teus RECICLOS per fantàstiques recompenses com donacions a ONGs o participacions de loteria i guanyar premis com els 500€ que ha rebut en Xavi!

RECICLOS és una prova pilot que s’està duent a terme al Pla de l’Estany on hi participen 1000 famílies, que té per objectiu incrementar la taxa de reciclatge dels envasos de la comarca. Aquest projecte ha estat impulsat per Blue Room Innovations i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany, amb el suport d’ECOEMBES.

Related Post

Written By Author:

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *